Asiatiske spisesteder

Her kommer en liste over asiatiske spisesteder 
Besøg hos “Krua Thai Restaurant” i Malmö Sverige

img_1069

img_1071img_1068img_1070

Besøg hos “Krua Thai Restaurant” i Malmö Sverige

Min familie og jeg har nu flere gange været i Malmö, for at shoppe lidt og bare for at komme lidt væk hjemmefra, turen til Malmö tager ca 30 min fra København og det er jo ingen sag at køre over broen.

 

Jeg har flere gange gået forbi “Krua Thai Restaurant” og tit tænkt på at vi skulle prøve den, men så i fredags kørte vi sent over broen og shoppet lidt først og var nu klar til lidt aftensmad.

 

Vi blev pænt budt velkommen og sat til bords midt i restauranten, den søde værtinde fortalte os at når det var weekend var der en del af retterne på menukortet fjernet, således at kokken kunne følge med. Det er nu første gang at jeg har prøvet at få et menukort hvor ca. 20% af retterne ikke laves for at kokken ikke får stress. Jeg har jo haft min egen thai takeaway i over 12 år med ca. 50 retter på menuen og jeg kunne godt følge med og jeg fjerne kun retter jeg ikke kunne få friske råvarer til.

 

Jeg bestilte da disse retter:

1 x stor “Thod Man Pla” thailandske fiskefrikadeller

1x “Kai Himmaphan” Kylling med Cashewnødder

1x “Laab Pla” Thai style indbagt fisk

1x “Tom Kha” Thai kokosmælk suppe med kylling

Thailandske jasmin ris

 

Drikkevare 2x 7UP og 1 Stor Juice

Samlet pris SKR = 453,-  ca. DKK 375,-

 

Nu kom maden og den så meget lækker ud, lad os starte med de thailandske fiskefrikadeller med sød chilisauce til, de var store og smagte ret godt, nu er det således at jeg personligt holder meget af at de er en smule “sticky” og må meget gerne smage af citrongræs og limeblade og dette var ikke så tydeligt her.

 

Retten Kylling med Cashewnødder var helt bestemt den bedste ret, med masser af smag, her tænker jeg på at den var tilpas sød, stærk og salt, jeg var nu meget ked af at man bruger de mindste cashewnødder man kunne finde (de var meget små)

 

Retten Thai style indbagt fisk, laves normalt i Thailand ikke med indbagt fisk, men vores søde værtinde, havde også gjort os opmærksom på dette før vi bestilte, vi fik også fortalt at det var for at tilpasse den det svenske marked. Retten så meget stærk ud (med meget chili, se foto), men den var ikke stærk, men meget syrlig, smagte meget kunstig, som om det var brugt en færdig blanding, som f.eks fra det thailandske Knorr, fisken var nu fin, men dejen smagte nu meget af friture olie.

 

Den sidste ret Thai kokosmælk suppe med kylling, var den største fusser, jeg længe har smagt, den bestod kun af kokosmælk, koriander, kylling og champignon, altså meget sød, mangler syrlighed, nu har jeg selv lavet denne ret mange gange og jeg når jeg laver denne er det med kokosmælk, vand, citrongræs, galanga, koriander, chili, fiskesauce, thailandske svampe

og kylling, men måske var denne ret også lavet til det svenske marked selvom dette ikke blev oplyst ved bestilling.

 

Jeg vil gerne sige at det var store retter og prisen var meget billig hvis vi sammenligner med Danmark.

 

Jeg vil derfor gerne give  “Krua Thai Restaurant”  ud af 6

 

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk
Besøg hos Asia House, Godthåbsvej 299, Vanløse


Få nu styr på kvaliteten hurtigst muligt tak.


Min familie og jeg har besøgt Asia House 2 gange før og har været tilfredse med besøget, for de 2 første besøg vil jeg give “Asia House” 3 ud af 6 hjerter


men denne gang den 12-04-2017 var det absolut ikke af samme standard, men det kommer jeg tilbage til om lidt.


Lad os starte med starten, vi ankom som aftalt ca. kl. 17,30 og der var en del gæster og det plejer jo at betyde at stedet er godt, “for hvor godtfolk er, kommer godtfolk”


Asia House har en kæmpe buffet med

10 retter af kinesisk mad

10 x dybstegte ting (f.eks rejer, krabbe, blæksprutter, kylling osv.)

10x tilbehør til salat

5 x frisk frugt

6x Is

Ekstra Ris, suppe, pandekager og vafler


på et andet bord var der sushi, soya, wasabi, syltet ingefær og japansk tangsalat


vi blev sat ved et bord ved vinduet og vi bestilte lidt drikkevarer, som kom meget hurtigt.


IMG_1078JPG


Jeg startet med sushi, som du jo kan se på mit foto ser det rigtigt lækkert ud, det var dog lidt, som en blandet pose bolcher, det vil sige at det meste var rigtigt lækkert, men som du jo kan se var der sushi med mango (den gule) og dette var en meget mærkelig oplevelse, især når man som mig, elsker sushi og mango, men bare ikke sammen. Der var også en med stegt tofu, dette var heller ikke lige mig. (det skal lige siges at jeg holder meget af tofu, som jeg spiser en gang om ugen), jeg tror den tofu kom fra en dåse eller en plastbøtte, for det var sådan den smagte.IMG_1077JPG

Nu ville jeg meget gerne prøve deres “Mongolian Barbeque” her valgte jeg råt oksekød, kylling og små blæksprutter, og lidt grønt blev til porre og løg, jeg gik hen til vinduet med kokken og valgte chilisauce, hvidløgssauce og barbeque sauce, herefter blev min ret stegt og nu kunne jeg lugte en duft, som jeg vil beskrive som dårlig fisk, dvs som hvis man har optøet fisk ved stuetemperatur eller meget højere. Jeg gik ned til mit bord og ganske rigtigt var de små blæksprutter dårlige. Jeg smed straks disse ud og resten af min mad var så salt, at jeg næsten drak hele min påskebryg under denne ret.

IMG_1079JPG

IMG_1080JPG


Nu var turen kommet til at prøve det kinesiske mad, her valgte jeg svinekød i honning, denne var så sur af eddike at man fristes til at tro at kokken ingen smagsløg har, for det var så surt at man ikke kunne trække vejret efter man havde smagt på det.

Der var også tørret oksekød, og det var så tørt at det næsten støvet, når man bed i det

Jeg prøvet også kylling Goo pao det var den bedste ret

Jeg prøvet også et kylling spyd, som var helt smagløst og tørt, nu kom turen til de indbagte ting, som du kan de på billedet var indbagt krabbekød med (kunstig krabbe kød, DVS fisk med krabbe smag, har aldrig set en krabbe )


Fælles for alle de dybstegt ting var at olien vælte ud når man skærer dem over.

IMG_1081JPG

IMG_1082JPG


Nå nu var turen kommet til kaffe, is og lidt frisk frugt, for hvad kunne gå galt her, tænker du nok, Kaffen var en dejlig kaffe fra en automat (ligesom på en arbejdsplads), men isen var jo en dejlig is fra Frisko (den smag alle dansker kender) og nu kommer vi til frugten som var dejlig, dog ikke æblerne som smagte af mug, det var lidt svært at sige om det var væsken, som de lå i eller om man bare havde skåret det dårlige væk og så var der appelsinerne som var så tørrer at man kunne forveksle dem med gule rosiner.


Denne aften kostede os DKK 819,-


Jeg må derfor sige at vi var meget skuffet og det er jo ærgerligt når man før at været tilfreds med maden, man må håbe at de hurtigst muligt får styr på kvaliteten.


Jeg vil derfor gerne give “Asia House” 1 ud af 6 hjerter

En stor tak til CarryOut.dk / Asiacooking.dk